KAMPANYALAR › Citroen'de cazip fiyatlı bakım paketi kampanyası

Citroen'de cazip fiyatlı bakım paketi kampanyası

05 Aralık 2018 / 23:25 Citroën’in Kasım ayında uyguladığı avantajlı servis kampanyası 31 Aralık’a kadar uzatıldı

Citroen'de cazip fiyatlı bakım paketi kampanyası

Citroën’in Kasım ayında uyguladığı avantajlı servis kampanyası Aralık ayında da devam ediyor. Kampanyaya katılan Citroën Yetkili Servislerinde uygulanacak net fiyatlı kampanya kapsamında Citroën sahiplerine orijinal bakım yedek parçaları, işçilik ve motor yağlarında cazip indirimler içeren dört farklı “Standart Paket” ve beş farklı “Full Paket” fırsatı sunuluyor.

Kampanya süresince tüm benzinli ve dizel binek araçlar için Standart Periyodik Bakım Paketi KDV dahil 485 TL'lik fiyatla, Full Bakım Paketi ise KDV dahil 750 TL'lik fiyatla sunuluyor.Ticari araçlarda, tüm Nemo ve Berlingo modelleri için Standart Periyodik Bakım Paketi KDV dahil 485 TL iken Full Bakım Paketi KDV dahil 725 TL; Jumpy modellerinde Standart Periyodik Bakım Paketi KDV dahil 620 TL, Full Bakım Paketi ise KDV dahil 780 TL. Jumper modellerinde Standart Periyodik Bakım Paketi KDV dahil 680 TL iken, Full Bakım Paketi KDV dahil 950 TL olarak belirlenmiş.

Standart Paket; yağ filtresi, hava filtresi, karter tapası, yağ, bakım ve işçiliği ve 15 nokta kışa hazırlık checkup işçiliği hizmetini kapsıyor. Full Paketin içeriğinde ise yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi, karter tapası, yağ, bakım ve işçiliği ve 15 nokta kışa hazırlık checkup hizmetinden oluşuyor.

ÇOK OKUNANLAR