
Citroen'den yılsonu takas kampanyası!
07 Kasım 2013 / 11:38 Citroen bitirmek üzere olduğumuz 2013 yılı için yıl sonu takas kampanyasını açıkladı...

Citroën, yıl sonu takas kampanyası ile 6.000 TL’ye varan indirim müjdesi veriyor. Segmentinin en beğenilen otomobillerinden biri olan C5; tasarruflu 1.6 lt güçlü dizel motorunun yanı sıra e-HDi teknolojisini bir arada sunuyor. D segmenti bir otomobilde vergi avantajlı motor hacmi ve dizel otomatikleştirilmiş şanzımanı (MCP) bir arada sunan C5, yıl bitmeden önce 6.000 TL’lik bir takas avantajı ile satışta.
Kampanya dahilinde yılsonu takas fırsatı Citroën binek modellerinin yeni lokomotifi C- Elysée için de sunuluyor. Citroën C- Elysée modeli 33.500 TL’lik kampanyalı başlangıç fiyatı ile tüketiciler ile buluşuyor.
Citroën; ticari araç segmentinin önde gelen modeli olan, yakıt tasarrufu ve pratiklik konusunda haklı bir üne sahip olan Berlingo modelinde de yıl sonu fırsatları sunuyor. Berlingo’ya 2013 yılı bitmeden 5000 TL takas avantajı ile sahip olabilirsiniz.
50’den fazla Citroën satış noktalarından ulaşılabilen binek ve ticari Citroën modelleri, cazip fiyatlar ve takas avantajları ile 2013 yılı bitmeden yeni sahiplerini bekliyor.
-
Stellantis'ten yağ değişim kampanyası Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, 5 yaş üzeri yağ değişimi kampanyalarını duyurdu
-
Bu konsept oyunlardan ilham alıyor Hyundai, yakında Türkiye’de de satışa sunacağı INSTER modelinden yarışçı bir konsept üretti
-
OMODA 9 Avrupa'da satışa sunuldu PHEV teknolojili Omoda 9, Avrupa'da Skoda Kodiaq, Toyota RAV4 ve BYD Seal U'ya rakip olacak
-
DOLPHIN'e uygun fiyatlı yeni seçenek geldi Teknik özellikleri güncellenen BYD DOLPHIN, yeni bir donanım paketine de kavuştu