YENİ MODELLER › Çocuklara özel 500 dolarlık Tesla Model S!

Çocuklara özel 500 dolarlık Tesla Model S!

16 Şubat 2016 / 18:45 Radio Flyer, Tesla Model S’in çocuklara özel bir replikasını yarattı

Çocuklara özel 500 dolarlık Tesla Model S!

Radio Flyer, çocuklar için özel olarak geliştirdiği Tesla Model S akülü arabasını tanıttı. Gerçek otomobile bir hayli benzeyen akülü araba, çocukların tamamen elektrikli otomobillerin dünyasına giriş yapmasını sağlıyor. Büyükler için sunulan gerçek Tesla Model S’in minyatürü olarak betimlenebilecek olan akülü araba, standart olarak 140 Wh’lik lityum-iyon batarya ile sunuluyor. Daha büyük kapasiteye sahip olan, dolayısıyla çocuklara daha fazla oyun olanağı sağlayacak olan 190 Wh’lik batarya için ise 50 dolarlık ekstra ücret talep ediliyor.

Açılıp kapanabilen bagajının yanı sıra çalışan farlara, stoplara ve müzik çalara sahip olan çocuklar için Tesla Model S, ileri ve geri vitesleri ile birlikte bir çocuğun otomobil hayalini gerçekleştirebilecek gibi görünüyor. Üç farklı renkle sunulan akülü arabanın maksimum hızı ise ebeveynler tarafından 5 km/s veya 10 km/s ile sınırlandırılabiliyor.

Radio Flyer, Tesla Model S akülü arabasının baz fiyatını 499 dolar olarak açıklıyor. Akülü arabanın fiyatı tüm opsiyonlar seçildiği takdirde 804 dolara kadar çıkabiliyor. ABD merkezli oyuncak üreticisi akülü arabasının 37 kg ağırlığa kadar 3-8 yaşlarındaki çocuklar için uygun olduğunu açıklıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR