SEKTÖREL › Corsa alan 15 kişi 1 yıllık yakıt kazandı

Corsa alan 15 kişi 1 yıllık yakıt kazandı

27 Ağustos 2011 / 15:05 Haziran ayında Opel Corsa satın alan 15 talihli, bir yıllık akaryakıt masrafından kurtuldu

Corsa alan 15 kişi 1 yıllık yakıt kazandı
Opel ve OMV Petrol Ofisi'nin ortak gerçekleştirdiği kampanya ile 1-30 Haziran arasında Corsa satın alanlar arasında yapılan çekiliş ile belirlenen 15 talihli 1 yıllık akaryakıt masrafından kurtuldu. Kampanya sonucunda 1 yıllık akaryakıt kazanan talihliler plakalarına tanımlanan özel kartlarla, araçlarına OMV Petrol Ofisi'nin yeni nesil V/Max Performans serisi ürünlerini alabilecekler.

Akaryakıt kazanan talihlilere hediyelerini, OMV Petrol Ofisi Kurumsal Marka Müdürü Altuğ Teközgen ve Opel Türkiye Dış İlişkilerMüdürü Sinan Ulusoy teslim etti.

Yüksek teknoloji kullanılarak geliştirilen Yeni Nesil V/Max Performans Serisi yakıtlarının, özel ve etkin patentli formülleri sayesinde, motorda üstün temizlik sağlayarak yakıt sisteminde ve motorda tortu oluşumunu önlediği açıklanıyor. Yeni Nesil V/Max Performans Serisi ürünleri, saha, motor ve şasi dinamometre testleri ile büyük otomotiv firmaları, bağımsız test merkezleri ve bağımsız teknolojik araştırma kurumları ile birlikte test edilip onaylanmış. Opel de, OMV Petrol Ofisi’nin yeni nesil V/Max Performans Serisi yakıtlarını ve Maxima motor yağlarını tavsiye ediyor.

ÇOK OKUNANLAR