SEKTÖREL › Corvette Stingray Avrupa için hazır...

Corvette Stingray Avrupa için hazır...

07 Eylül 2013 / 18:42 Bu yılın sonlarına doğru Avrupa pazarında satışa sunulacak olan Corvette Stingray, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenecek

Corvette Stingray Avrupa için hazır...
Chevrolet, yeni Corvette Stingray'i 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergileyecek. Amerika pazarında bu yaz satışa sunulan Corvette Stingray, yıl sonuna doğru Avrupa yollarıyla da buluşacak. Gelmiş geçmiş en güçlü standart Corvette olan otomobil, standart olarak Z51 performans paketi ve yeni nesil manyetik süspansiyonlarla donatılmış. Corvette Stingray gücünü, 6.000 d/d'de 460 bg güç ve 4.600 d/d'de 630 Nm tork üreten yeni 6.2 litrelik LT1 kodlu V8 motordan alıyor. Corvette Stingray, böylece 0-100 km/s hızlanmasını 4.2 saniyede tamamlıyor.

Corvette Stingray, birçok ileri teknolojiyi bünyesinde barındırıyor. Vites seçimini öngörerek motor devrini her seferinde mükemmel vitese uyduran Aktif Devir Eşleştirmesi'ne sahip (Active Rev. Matching) yeni 7-ileri manuel şanzıman ve sakin sürüşlerde sadece dört silindirle yol almayı sağlayan Aktif Yakıt Yönetimi ile donatılan Stingray, ayrıca önceki modelden yüzde 57 daha rijit ve 45 kg daha hafif yeni bir alüminyum şasiye sahip. Beş modlu Sürüş Modu Selektörü, Kalkış Kontrolü ve programlanabilir start/finiş hız zamanlayıcısı da otomobilin diğer dikkat çekici özellikleri arasında.

ÇOK OKUNANLAR