KAMPANYALAR › Dizel Juke'ta KDV'nin yarısı Nissan'dan...

Dizel Juke'ta KDV'nin yarısı Nissan'dan...

05 Ağustos 2011 / 20:06 Micra ve düz vites Juke'u yüzde '0' faizle sunan Nissan, dizel Juke'ta da KDV’nin yarısını ödüyor

Dizel Juke'ta KDV'nin yarısı Nissan'dan...
Nissan, Ağustos ayında Juke modeli için özel kampanya fırsatları sunuyor. Başlatılan kampanya kapsamında düz vites Juke için 10.000 TL'lik kredi kullananlara 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı sunulurken, Juke dizeldeyse Ağustos ayı boyunca KDV’nin yarısı Nissan tarafından ödeniyor.

Kompakt Crossover segmetinde ‘Şehrin Haylazı’ olarak adını duyuran Juke, 1.5 dizel düz vites, 1.6 benzinli düz ve CVT vites seçeneklerini sunuyor. Juke’da ABS, EBD, 6 havayastığı gibi donanımlar standart olarak sunulurken, versiyonlarına göre ESP, Normal/Eco/Sport sürüş modlu Nissan Dynamic Control System, Cruise Control, akıllı anahtar, start-stop düğmesi ve Nissan Connect multimdeya-Navigasyon sistemi gibi üstün özellikler de içeriyor.

Nissan Micra kampanyasında da yüzde 0 faiz uygulaması yaz sonu fırsatları arasında dikkat çekiyor. Nissan, Ağustos ayı içerisinde Micra için 14.000 liralık kredi kullananlara 14 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanını sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR