SEKTÖREL › Dizel-otomatik SEAT Arona Türkiye'de...

Dizel-otomatik SEAT Arona Türkiye'de...

13 Nisan 2018 / 15:42 Arona'nın 1.6 litrelik dizel-otomatik versiyonu 135.000 TL'lik fiyat etiketi taşıyor

Dizel-otomatik SEAT Arona Türkiye'de...

SEAT’ın küçük crossover modeli Arona’nın dizel versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Getiğimiz yılın sonlarında benzinli motor seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunulan Arona, 2018’in ikinci çeyreğinde dizel versiyonla SEAT Yetkili Satıcılarında yerini aldı. Arona’nın 1.6 TDI 95 bg’lik otomatik versiyonu Style ve Xcellence donanım seviyelerinde sunuluyor.

Arona’da Ön Bölge Asistanı, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi, İkincil Çarpışma Freni gibi üst segmentlerde yaygın olarak yer alan gelişmiş sürücü destek sistemleri standart olarak bulunuyor. Otomobilin Style versiyonunda, LED gündüz sürüş farları ve LED Arka Stop Lambaları, Arka Park Sensörü, Ön Bölge Asistanı, 16’’ Alüminyum Alaşım Jantlar, dönüşe duyarlı Ön Sis Farları, gövdeyle uyumlu renklerde ayrıntılar ve siyah tavan rayları standart olarak yer alıyor. Bir üst versiyon olan Xcellence’da ise Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi (KESSY), 8" Dokunmatik Renkli Ekranlı Radyo, Full Link, Krom Tavan Rayları, Krom Yan Cam Çerçevesi, çift renkli ambiyans aydınlatmaları gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

100 km’de ortalama 4.2 litre yakıt tükettiği açıklanan Arona 1.6 TDI 95 bg DSG Style modeli, Türkiye’de 135.000 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

ÇOK OKUNANLAR