SEKTÖREL › Dizel-otomatik Tourneo Connect bayilerde...

Dizel-otomatik Tourneo Connect bayilerde...

13 Kasım 2015 / 13:12 Ford Tourneo Connect'in 1.5-litrelik dizel-otomatik versiyonu satışa sunuldu...

Dizel-otomatik Tourneo Connect bayilerde...

Ford Tourneo Connect'in manuel şanzımanlı 1.6-litre TDCI versiyonuna ek olarak, yeni 1.5-litre TDCI dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu da satışa sunuluyor. Euro6 emisyon normlarını karşılayabilen 120 beygir gücündeki Tourneo Connect 1.5 TDCi, 100 km’de ortalama 5 litrelik yakıt tüketim değerine sahip. Şehir içi tüketim verileri 100 km’de 5.4 litre olarak açıklanan aracın, şehir dışı tüketimi ise 100 km’de yalnızca 4.7 litre seviyesinde.

Ford Tourneo Connect'in dizel-otomatik versiyonu Titanium donanım ile sunuluyor. Titanium donanıma ek olarak sunulan X paket opsiyonunda, navigasyon ve SYNC2 sistemi ile entegre dokunmatik 6 inçlik ekran, 17 inçlik alaşım jantlar, Şerit Takip Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Otomatik Uzun Far ve Sürücü Dikkat Takip Sistemi gibi yenilikçi teknolojiler bulunuyor.

Dizel-otomatik Tourneo Connect Titanium donanım paketinde 81.990 TL’lik tavsiye edilen peşin fiyatlarıyla sunulurken, Kasım ayında Connect modellerinde tavsiye edilen peşin anahtar teslim fiyatları üzerinden 2.000 TL takas kampanyası da Ford bayilerinde müşterileri bekliyor.

ÇOK OKUNANLAR