KAMPANYALAR › DOD Finans'tan ikinci el kampanyası!

DOD Finans'tan ikinci el kampanyası!

27 Eylül 2012 / 01:01 DOD Finans, 1 yaşına kadar olan ikinci el VW Grup araçlarına özel kredi kampanyası düzenliyor

DOD Finans'tan ikinci el kampanyası!
Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren DOD Finans, DOD bünyesindeki 1 yaşına kadar olan ikinci el tüm Volkswagen Grup marka araçlara yüzde 1,05’e varan faiz oranlarında kredi imkânı sunuyor.
 
DOD müşterileri, araç kredisinin yanı sıra DOD Finans’ın sigorta ürünlerinden de faydalanarak kredi faiz oranlarında çok cazip avantajlardan yararlanabiliyorlar. Kampanya kapsamında 1 yaşına kadar olan Volkswagen Grup marka araçlar için 06-48 ay vade seçenekleriyle yüzde 1,10 faiz oranları sunuluyor. Araç kredisine vdf sigorta ürünlerinden birinin eklenmesi durumunda kredi faiz oranı yüzde 1,07’ye, iki sigorta ürünü eklendiğinde ise faiz oranı 1,05’e kadar geriliyor. 

DOD müşterileri dilerlerse ikinci el araç kredilerini kredi koruma sigortası, kasko, uzatılmış garanti gibi sigorta ürünleri ile birlikte tek ödeme planı altında kredilendirerek tek noktadan kolaylıkla ödeyebiliyorlar. Bunun yanı sıra DOD markasına özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulduğu Kasko DOD’u da ikinci el araç kredilerine ekleyerek indirimli faiz oranından faydalanabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR