SEKTÖREL › Dünyanın en iyi Audi servisi Türkiye'den...

Dünyanın en iyi Audi servisi Türkiye'den...

17 Ekim 2011 / 00:10 Audi’nin 'Twin Cup Dünya Finali'nde Doğuş Otomotiv-Audi adına mücadele eden Şenyıldız Otomotiv‚ ‘Dünya Şampiyonu’ oldu

Dünyanın en iyi Audi servisi Türkiye'den...
AUDI AG’nin 2006 yılından bu yana satış sonrası hizmetler alanında görev alan personelinin teknolojiyi yakından takip etmesini sağlamak amacıyla global çapta düzenlediği Audi Twin Cup Yarışması’nda Şenyıldız Otomotiv, ‘Dünya’nın En İyi Audi Servisi’ olma başarısı gösterdi. Şenyıldız’a ödülü, Audi AG Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schwarzenbauer tarafından verildi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen ve 35 ülkeden 66 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Twin Cup’da, Audi’nin tüm dünya genelindeki servisleri ve teknik ekipleri, iki gün süresince servis hizmetleri alanında ‘Dünya Şampiyonu’ ünvanını alabilmek için heyecan verici bir mücadeleye girdiler. Geleneksel olarak, teknik bilgi ve sistematik müşteri odaklılığına eşit ağırlıkta testlerin gerçekleştirildiği bu zorlu servis yarışmasını kazanmak isteyen katılımcılar, bu iki önemli beceriyi en iyi şekilde birleştirmek için mücadele ettiler. Önceki yıllara oranla, halen Audi servislerinin tümünde mükemmel hizmet için bir ön koşul olan, teknisyen ve hizmet danışmanları arasındaki etkin işbirliğinin çok daha ön plana çıkarıldığı 2011 finalinde tüm takımlar için ortak görevler hazırlandı. Katılımcılar, araçlardaki hataları teşhis ederek, optimum çözümleri bulmak ve müşteriyle iletişim becerilerini sergilediler.

ÇOK OKUNANLAR