SEKTÖREL › En dolu Insignia satışa sunuldu

En dolu Insignia satışa sunuldu

18 Şubat 2018 / 15:51 Opel Insignia’da Exclusive adında yeni bir donanım seviyesin satışa sunuldu

En dolu Insignia satışa sunuldu

Opel Insignia yeni bir donanım seviyesine kavuştu. En üst donanım paketi olarak konumlanan Exclusive, Insignia’da opsiyonel olarak sunulan tüm özelliklere sahip. Insignia’nın bu yeni donanım seviyesinde standart olarak sunulan konfor özellikleri arasında, masaj özellikli ve ısıtmalı soğutmalı 8 yönlü ayarlanabilen sürücü koltuğu, otomatik katlanır yan aynalar, Sunroof, 8 inç dokunmatik ve renkli ekranlı bilgi-eğlence ünitesi ve Bose premium ses sistemi bulunuyor.

Konfor özelliklerinin yanı sıra, Insignia’da Exclusive donanım seviyesi ile Head-up display, adaptif hız sabitleyici, gelişmiş park pilotu, kör nokta uyarı sistemi, akan trafik uyarı sistemi ve 360 derece kuş bakışı kamera sistemi de standart olarak sunuluyor.

Insignia, Exclusive donanım seviyesinde görüntüsünü de farklılaştırıyor. Bu donanım seviyesinde altı düz tasarlanmış deri direksiyon simidi, siyah iç tavan kaplaması, alaşımlı spor pedallar, direksiyon arkası vites değiştirme pedallarını içeren OPC Line iç tasarım paketi ve OPC Line dış tasarım paketi bulunuyor. Otomobillerinin daha farklı görünmesini arzu eden müşteriler ise sadece Exclusive donanım seviyesinde sunulan 15 özel renk seçeneğinden birini opsiyonel olarak tercih edebilecek. Tornado Mavisi, Karmen Kırmızı, Dinamik Turuncu gibi sıradışı renklere kişiselleştirme meraklıları 20.000 TL fark ile sahip olabilecekler. Insignia'nın Exclusive donanım seviyesi 232.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

ÇOK OKUNANLAR