SEKTÖREL › En güçlü Jeep İstanbul Autoshow'da...

En güçlü Jeep İstanbul Autoshow'da...

01 Kasım 2012 / 01:17 Gelmiş geçmiş en güçlü ve hızlı Jeep modeli olan Grand Cherokee SRT8, İstanbul Autoshow 2012'de görücüye çıkıyor...

En güçlü Jeep İstanbul Autoshow'da...
Ülkemizde Tofaş tarafından temsil edilen Jeep, Grand Cherokee SRT8 modelinin Türkiye tanıtımını 2-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Autoshow 2012 fuarında gerçekleştirecek. Chrysler Grubu’nun iç performans departmanı SRT (Street and Racing Technology) tarafından geliştirilen Jeep Grand Cherokee SRT8, bugüne kadar üretilmiş en güçlü ve en hızlı Jeep modeli olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Jeep Grand Cherokee SRT8, 5-ileri otomatik şanzımanla kombine edilen 468 bg’lik V8 motorunun yanı sıra agresif görüntüsü ve sportif detaylara sahip kabiniyle de öne çıkıyor.

624 Nm tork üreten HEMI imzalı V8 motoru sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4.9 saniyede tamamlayan dört tekerlekten çekişli Jeep Grand Cherokee SRT8, 257 km/s’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. 20 inçlik jantlara sahip olan SRT8'de ayrıca yeni nesil Active Adaptive süspansiyon, Selec-Track çekiş gücü kontrol sistemi ve dört çekişli ABS özelliğine sahip yüksek performanslı Brembo frenlere de yer verilmiş.

ÇOK OKUNANLAR