YENİ MODELLER › En lüks Range Rover Avrupa'ya bu yaz geliyor!

En lüks Range Rover Avrupa'ya bu yaz geliyor!

05 Nisan 2015 / 23:25 550 bg gücündeki otomobil JLR'nin özel araç operasyonları birimi tarafından geliştirildi

En lüks Range Rover Avrupa'ya bu yaz geliyor!

Land Rover, Range Rover SVAutobiography modelini New York Otomobil Fuarı’nda tanıttı. JLR Özel Araç Operasyonları tarafından geliştirilen model, Range Rover model gamının zirvesinde yer alıyor. Grafit Atlas ve cilalı krom ızgaraya, elden geçirilmiş “Range Rover” yazısına ve dört çıkışlı egzoz sistemine sahip olan yeni araç, Santorini Siyahı üst gövde ve bu renge kontrast oluşturacak dokuz renkten bir tanesi ile çift renkli olarak sipariş edilebiliyor.

Aracın dışında yapılan değişiklikler kısıtlı olsa bile, zarif kabinde premium deri döşeme, ahşap ve alüminyum detaylar yer alıyor. Arka yolcu koltuklarında ise elektrikli açılabilen masalar ve buzdolabı ile birlikte lüks hissini en yükseğe taşıyor.

SVAutobiography 550 bg’lik maksimum gücünü 5-litre süperşarjlı V8 motoru ile üretiyor. 550 bg gücün yanı sıra 680 Nm tork üreten bu ünite uzun dingil aralıklı versiyonun 0-100 km/s hızlanmasını 5.5 sn’de tamamlamasına yardımcı olurken, araca 225 km/s’lik maksimum hız sağlıyor. Range Rover SVAutobiography Avrupa’da SDV6 Hybrid veya SDV8 dizel motor ile de satın alınabilecek.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR