MOTORSPORLARI › Ercan Kazaz'a bayan co-pilot!

Ercan Kazaz'a bayan co-pilot!

29 Eylül 2011 / 23:51 Bonus Parkur Racing'in tecrübeli pilotu Ercan Kazaz, bu haftasonu Eskişehir Rallisi'nde bir bayan co-pilot ile yarışacak

Ercan Kazaz'a bayan co-pilot!
2010 Türkiye Ralli Bayan Co-Pilot Şampiyonu Bursalı Emire Cantürk, 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenen şampiyonanın 5. yarışı Eskişehir Rallisi'nden itibaren yeni takımı Bonus Parkur Racing adına yarışacak. Kariyerinde 4 Türkiye 1 de Balkan Ralli Şampiyonluğu bulunan tecrübeli pilot Ercan Kazaz'ın co-pilotluğunu yapacak olan Cantürk, Kazaz'ın 26 yıllık ralli kariyerindeki ilk bayan co-pilotu olacak.

Yarış öncesinde bir açıklama yapan genç bayan co-pilot "Türkiye Şampiyonası'nda yarışan en tecrübeli pilot olan Ercan Kazaz gibi bir duayenin sağ koltuğunda oturacak olmak motorsporları kariyerimin dönüm noktası oldu. Yeni takımım Bonus Parkur Racing adına start alacağımız bu haftasonu yapılacak Eskişehir Rallisi'ni başarılı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu yarışın ardından Yeşil Bursa ve Hitit rallilerinde de en yüksek puanları alarak, sezonu Sınıf 3 ve Bayan Co-Pilotlar birincisi olarak tamamlamak istiyoruz." dedi.

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen Eskişehir Rallisi, 1 Ekim Cumartesi günü saat 14:00´da ESPARK AVM´den verilecek startla başlayacak. 2 Ekim Pazar günü saat 15:33´te yine aynı noktada son bulacak yarışta, ekipler iki gün boyunca 9 özel etap geçerek toplamda 130 km. zamana karşı mücadele edecekler.

ÇOK OKUNANLAR