GÜNDEM › Eski Top Gear üçlüsü yeni programlarının ismini arıyor

Eski Top Gear üçlüsü yeni programlarının ismini arıyor

10 Nisan 2016 / 15:24 Amazon'un yayımladığı yeni videoda Clarkson, Hammond ve May yeni programlarının adının ne olması gerektiğini tartışıyor

Eski Top Gear üçlüsü yeni programlarının ismini arıyor

Amazon, Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’in yeni programlarının adının ne olması gerektiğini tartıştıkları yeni bir video yayınladı. Hammond’un yaptığı Auto Mates (Otomobil Kankaları) ve Tripod gibi önerileri göz önünde bulundurunca durumun göründüğünden daha zor olduğu ortaya çıkıyor. Clarkson da yaptığı bütün önerilerin rock grubu Genesis’e gönderme yapması nedeniyle pek yardımcı olmuyor. Söz konusu video #TheStillVeryMuchUntitledClarksonHammondMayAmazonPrimeShowComingAutumn2016 (#İsmiHalaHiçBelliOlmayanClarksonHammondMayAmazonPrimeShowu2016SonbaharındaGeliyor) hashtag’iyle sona eriyor.

Videonun yayımlanmasının ardından üçlünün sevenleri Clarkson’u twitter üzerinden öneri yağmuruna tutarken, Clarkson verdiği cevapta yeni programın adının içerisinde hukuki sebepler yüzünden “gear” kelimesinin barınamayacağını açıklamak zorunda kaldı. Bu durum BBC’nin Top Gear programının eski sunucuları Britanyalı televizyon kanalı ile olaylı bir şekilde yollarını ayırmış olmaları nedeniyle o kadar da şaşırtıcı değil. 

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR