İLK BAKIŞ › Ferrari makyajlı FF’in ilk teaser fotoğrafını yayımladı

Ferrari makyajlı FF’in ilk teaser fotoğrafını yayımladı

26 Ocak 2016 / 12:35 Yenilenen modelin tanıtımı önümüzdeki ay Concorso d’Eleganza Villa d’Este’de yapılacak

Ferrari makyajlı FF’in ilk teaser fotoğrafını yayımladı

Ferrari elden geçirdiği modeli FF’in teaser fotoğrafını internette yayımladı. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Concorso d’Eleganza Villa d’Este etkinliğinde tanıtılması planlanan yeni model elden geçirilmiş ızgarası ve yeniden tasarlanmış farları ile yeni bir ön tasarıma sahip olacak. Yayımlanan fotoğrafta yeni otomobilin yeni stoplara ve tasarımı değiştirilmiş hava girişlerine de kavuşacağı gözlemlenirken, bazı iddialar yenilenen modelde karbon fiber tavan ve aktif aerodinamik bileşenlere yer verileceğine de işaret ediyor.

Ferrari’nin yenilediği modelinin iç mekanında büyük bir değişiklik yapması beklenmiyor, ancak makyajlı otomobilin elden geçirilmiş infotainment sistemi ile yeni döşeme ve detay seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor.

Ferrari FF şu anda 6.3-litre V12 motorundan 660 bg güç ve 683 Nm tork elde ediyor. Bu değerler elbette küçümsenecek değerler değil, ancak makyajlı FF’in 700 bg güç üretecek elden geçirilmiş bir motora sahip olabileceği söyleniyor. Söz konusu motorun yeni 8-ileri otomatik şanzıman ve elden geçirilmiş dört tekerlekten çekiş sistemi ile eşlenmesi bekleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR