YENİ MODELLER › Fiat 500X’in dizel-otomatik versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu

Fiat 500X’in dizel-otomatik versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu

04 Aralık 2016 / 15:07 Fiat’ın şık crossover’ı artık çift kavramalı şanzıman ile eşlenen dizel motoru ile tercih edilebiliyor

Fiat 500X’in dizel-otomatik versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu

Fiat 500X ürün gamı genişliyor. İtalyan üreticinin crossover modeli 500X’in en çok tercih edilen versiyonu olmaya aday olan dizel motor, otomatik şanzıman kombinasyonlu Fiat 500X ülkemizde de satışa sunuldu. Fiat’ın 120 bg güç ve 320 Nm tork üreten MultiJet 2 dizel motorunu markanın DCT 6-ileri çift kavramalı otomatik şanzımanı ile bir arada sunan yeni versiyon 4.3 lt/100km’lik ortalama yakıt tüketim değeri ile dikkat çekiyor. Cross ve Cross Plus donanım seviyelerinde sunulan dizel-otomatik seçenekte elektronik park freni, sürüş modu seçici, mesafe kontrollü hız sabitleme sistemi ve dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilen infotainment sistemi gibi pek çok konfor ve güvenlik donanımı standart olarak sunuluyor.

Fiat 500X’in çift kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonu Aralık ayı boyunca “Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites” kampanyası dahilinde 90.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR