SEKTÖREL › Fiat Doblo ve Fiorino’nun Cargo versiyonlarına ödül…

Fiat Doblo ve Fiorino’nun Cargo versiyonlarına ödül…

30 Ekim 2015 / 19:48 Tofaş’ın Bursa’da ürettiği hafif ticariler, İngiltere’de “Ticari Filo Ödülleri” jürisi tarafından sınıflarında “Yılın Vanı” seçildi

Fiat Doblo ve Fiorino’nun Cargo versiyonlarına ödül…

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Fiat Doblo ve Fiorino’nun Cargo versiyonları dünyanın farklı noktalarında başarılarını kanıtlıyor. İngiltere’de her yıl düzenlenen “Ticari Araç Filo Ödülleri” kapsamında Fiat Doblo Cargo “Yılın Küçük Vanı”, Fiorino Cargo ise “Yılın Şehir İçi Vanı” seçildi. “Ticari Araç Filo” ödülleri kapsamında jüri tarafından sınıflarının en iyisi seçilerek tüm rakiplerini geride bırakan hafif ticari modellerin başarısı ise araçların yükleme kapasitesi, konfor, ekonomik kullanım masrafları gibi özellikleri sayesinde elde edildi.

Fiat, aynı zamanda yılın “Yeşil Filo Üreticisi” ödülünü de kazanarak çevreci bir başarıya da imza attı. Fiat markasınının İngiltere’nin en çevre dostu markası seçilmesinde, tüm ticari araç modellerinin üstün yakıt verimliliğine sahip olması, araçların uzun ömürlü olması ve geri dönüşüm gibi nedenlerin etkili olduğu jüri üyeleri tarafından özellikle vurgulandı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR