YENİ MODELLER › Fiat Egea’nın yeni gövde stilleri Cenevre’de gün yüzüne çıktı

Fiat Egea’nın yeni gövde stilleri Cenevre’de gün yüzüne çıktı

01 Mart 2016 / 20:06 Fiat, Egea modelinin hatchback ve station wagon gövdeli versiyonlarını Cenevre’de gösteriyor

Fiat Egea’nın yeni gövde stilleri Cenevre’de gün yüzüne çıktı

Fiat, Avrupa pazarında Tipo, ülkemizde ise Egea adı ile satılan modelinin hatchback ve station wagon gövdeli versiyonlarının üzerindeki örtüyü kaldırdı. Sunduğu iyi fiyat/performans oranı ile birlikte otomobil tutkunları tarafından beğeni ile karşılanan model, station wagon versiyonu ile birlikte kullanıcılarına daha fazla pratiklik vaat ediyor. Tavan rayları ve yeniden şekillendirilmiş stopları ile dikkat çeken yeni model, beklendiği gibi daha büyük bagaj hacmi ile birlikte geliyor.

Fiat’ın Cenevre standında görücüye çıkan Egea hatchback ise yeni stopları ile birlikte station wagon gövdeli versiyon ile benzer bir arka tasarıma sahip. Yeni versiyonun bagaj hacmi ile ilgili henüz herhangi bir bilgi mevcut değil, ancak otomobilin bagaj hacminin sedan gövdeli Egea’nın 520 litrelik bagaj hacmine kıyasla daha küçük olacağı tahmin ediliyor.

Fiat her iki versiyonun da motor seçeneklerini sedan versiyon ile paylaşacağını açıklıyor. Bu durum otomobillerin 1.4-litre ve 1.6-litre hacimli atmosferik benzinli ve 1.3-litre ve 1.6-litre hacimli MultiJet II dizel motor seçeneklerine sahip olacakları anlamına geliyor. Standart olarak motor seçeneğine göre 5-ileri veya 6-ileri manuel şanzıman ile sunulan otomobillerde 6-ileri otomatik şanzıman opsiyonel olarak 1.6-litre hacimli atmosferik motor ile eşlenebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR