SEKTÖREL › Fiat Freemont Sonbahar'da Türkiye'de

Fiat Freemont Sonbahar'da Türkiye'de

12 Şubat 2012 / 22:39 Fiat Grubu'nun Chrysler Grubu ile yaptığı ortaklığın Fiat logolu ilk modeli Sonbahar'da Türkiye pazarına sunulacak

Fiat Freemont Sonbahar'da Türkiye'de
Fiat Grubu’nun Chrysler Grubu’yla yaptığı ortaklığın simgesi haline gelen yeni modellerin Fiat markası açısından ilk meyvesini temsil eden Fiat Freemont’un 2012 yılının sonbahar aylarında ülkemizde de satışa sunulması planlanıyor. Dodge Journey modeli temel alınarak geliştirilen Fiat Freemont’un Avrupa’da yoğun bir talep görmeye başladığının altını çizen Fiat Marka Direktörü Okan Baş, “Hem önden çekişli hem de 4X4 çekişli versiyonları bulunan Fiat Freemont’u 2012 yılının son çeyreğinde satışa sunmak için çalışıyoruz. Fiat Freemont, Türkiye pazarına hitap eden hem SUV hem MPV hatta station wagonları andıran ortak tasarım ve kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Fiat Türkiye olarak Freemont modelinde 170 bg’lik 2.0 litre turbodizel motor seçeneğine ağırlık vereceğiz. 5 metreye yakın uzunluğu, 3 koltuk sırasında 7 kişiye varan oturma kapasitesi ve güçlü tasarım hatlarıyla dikkat çeken Fiat Freemont’un önden çekişli versiyonları manuel şanzıman, 4X4 versiyonları ise otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor. İlk olarak satışa sunulmasından bu yana İtalya pazarında 25 bin adetten fazla sipariş alan ve genel müşteri memnuniyeti açısından Fiat 500’den sonra en yüksek skoru alan Fiat Freemont ile yeni bir müşteri grubuna hitap edeceğimiz için heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

Fiat Freemont'un fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor, ancak biz başlangıç fiyatının 90 bin ile 100 bin TL arasında olabileceğini tahmin ediyoruz.

ÇOK OKUNANLAR