YENİ MODELLER › Fiat Fullback tam donanım ile Türkiye’de!

Fiat Fullback tam donanım ile Türkiye’de!

20 Kasım 2016 / 14:58 Fiat Fullback'in en üst donanım versiyonu "Fullrock" Fiat bayilerinde yeni sahiplerini bekliyor

Fiat Fullback tam donanım ile Türkiye’de!

Fiat, adını Amerikan futbolunda hem savunma hem de hücum özelliği bulunan ve aynı zamanda güç ile yüksek dayanıklılık gerektiren kilit oyuncu pozisyonundan alan Fiat Fullback’in en donanımlı versiyonu olan Fullrock’ı 104.400 TL’lik satış fiyatıyla satışa sundu.

2.4-litre hacimli turbo dizel motorundan elde ettiği 180 bg gücü 5-ileri otomatik şanzımanı ve dört tekerlekten çekiş sistemi üzerinden tekerleklerinin tamamına gönderen Fullback’in Fullrock versiyonu, zengin donanımı, üstün sürüş kabiliyetiyle pekişen ekonomik kullanım ve satın alma özellikleriyle de farkını ortaya koymayı hedefliyor.

5.3 metrelik uzunluğa ve 3 metrelik aks aralığına sahip olan Fullback, 1.52 metrelik kasa uzunluğuna sahip. 5.9 metrelik dönüş yarıçapı, 3.1 tondan daha fazla yük çekme kapasitesi ve 1 tondan daha fazla yükleme kapasitesi ile de dikkat çeken Fullback’in Fullrock versiyonunda versiyonunda, 6.8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, elektrik ayarlı, ısıtmalı deri koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, yağmur ve karanlık sensörü, xenon ve LED’li ön farlar gibi konfor ve şıklığı bir arada sunan donanımlar yer alıyor. Fiat’ın pick-up modelinin tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 7 hava yastığı ve Treyler Denge Kontrol Sistemi gibi teknolojiler ise aracın güvenliğini garantiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR