SEKTÖREL › Fiat'a sosyal medya ödülü!

Fiat'a sosyal medya ödülü!

18 Aralık 2012 / 00:10 Fiat 'Babam Der ki' projesi ile Sosyal Medya Ödüllü'ne layık görüldü

Fiat'a sosyal medya ödülü!
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'Bilişim Teknolojileri Zirvesi Sosyal Medya Ödülleri’nde “Babam Der ki” projesi ile “Mikro Site Kategorisi”nin galibi olan Fiat, rakiplerini geride bırakmayı başardı. Fiat'ı başarıya götüren halk oylaması, www.sosyalmedyaodulleri.com adresi üzerinden gerçekleştirildi ve bu oylamaya 300 binden fazla kişi katıldı.

Twitter’da #babamderki hashtag’i ile bir numaralı Trending Topic olan proje kapsamında  www.babamderki.com adresi üzerinde yer alan web sitesine giren kullanıcılar, babalarının kendilerine söylediği unutulmaz sözleri web sitesine yazdıktan sonra Facebook ve Twitter üzerinden gerçekleştirdikleri paylaşımlar ile puan topladı.

Babalarının kendilerine söylediği komik, gündelik hayata dair sözleri veya öğütleri sitede özgürce paylaşan kullanıcılar, dört hafta boyunca süren eğlenceli yarışma kapsamında birbirinden güzel hediyeler kazanma şansına da sahip oldu. Sitede beğenilerek en fazla puanı toplayan 1 kişi yeni Ipad, ayrıca her haftanın birincisi TeknoSA’dan 400 TL, ikincisi 300 TL, üçüncüsü ise 200 TL’lik hediye çeki kazanma imkanına sahip oldu.

ÇOK OKUNANLAR