GÜNDEM › Filo yönetimindeki değişimler Filo Akademisi ile tartışmaya açılıyor

Filo yönetimindeki değişimler Filo Akademisi ile tartışmaya açılıyor

26 Aralık 2015 / 14:53 Fleet Europe, Filo Akademisi uygulamasını Türkiye’de Fleetcorp’un destekleri ile hayata geçirdi

Filo yönetimindeki değişimler Filo Akademisi ile tartışmaya açılıyor

Filo Yönetimi konusu kurumlar için gün geçtikçe önem kazanan ve şirket kaynaklarını doğrudan ilgilendiren bir konu olarak ön plana çıkıyor. Dünya üzerinde bu önemli konu üzerine bilinçlendirme, analizler ve değişimlere kurumları hazırlama amacıyla uzun yıllardır eğitimler düzenleyen Fleet Europe, Fleetcorp’un destekleri ile Filo Akademisi eğitimlerini Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdi.

Filo Akademisi’ne, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yerel ve uluslararası firmaların satın alma, filo yönetimi, idari işler ve insan kaynakları departmanlarında görev alan yöneticileri katıldı. Program içeriğinde, mevcut araç ihtiyaçlarının belirlenmesi, şirket araç politikası oluşturulması, sahip olma yöntemlerinin analizi, toplam sahip olma maliyeti, sözleşmelerdeki gizli tuzaklar, görüşme süreçleri, raporlama, denetleme vb. ile ilgili içerikler paylaşıldı. Çeşitli vaka çalışmaları ile zenginleştirilen programda katılımcılar farklı sektördeki meslektaşları ile bilgi birikimlerini paylaşarak profesyonel olarak bağlantı kurma fırsatı yakaladılar.

Filo Akademisi eğitimi sonunda gerçekleştirilen online HEC sınavını başarı ile tamamlayan katılımcılara uluslararası alanda geçerli Paris HEC Üniversitesi Filo Yönetimi Başarı Diploması veriliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR