SEKTÖREL › Focus'ta yeni donanımlar

Focus'ta yeni donanımlar

25 Ekim 2011 / 19:49 Ford Focus, Kasım ayı itibarı ile birlikte Türkiye pazarında 2012 model yılı yenilikleriyle yer alacak

Focus'ta yeni donanımlar
2012 model yılıyla birlikte 'Comfort' adında yeni bir giriş seviyesine kavuşan Focus'ta ayrıca Trend donanım seviyesinden itibaren ESP ve Dinamik Tork Kontrolü standart olarak sunulmaya başlanıyor. Bunun yanında Focus'u artık yeni otomatik şanzıman seçeneğiyle satın almak da mümkün.

Otomobilin 2012 model yılıyla birlikte devreye alınan Comfort serisi, Trend, Style ve Titanium donanım paketlerine ilave olarak giriş seviyesi niteliği taşıyor. Comfort serisinde ABS, Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), akıllı şarj sistemi, gövde rengi elektrikli sinyalli yan aynalar, klima, elektrikli ön camlar, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, Ford Kolay Yakıt Sistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi donanımlar standart olarak yer alıyor. 1.6i 105 bg benzinli ve 1.6 TDCi 95 bg dizel motor seçenekleriyle ve manuel şanzımanlı olarak 40.185 TL 'den başlayan fiyatlarla sunulan Comfort serisini buz beyazı, siyah, gece gri, kül kahverengi ve aytozu gri gövde renkleri ile satın almak mümkün. Ford, 2012 model yılıyla birlikte Yeni Focus'un Trend donanım seviyesinden itibarense ESP ve Dinamik Tork Kontrolü'nü de standart olarak sunmaya başlıyor.

Yeni Ford Focus'un 125 bg'lik 1.6 litre benzinli motor seçeneği artık, çift kavramalı debriyaj teknolojisine sahip 6-ileri PowerShift otomatik şanzımanla da sunuluyor. 45.645 TL'den başlayan fiyatla satışa sunulan Focus 1.6 litre PowerShift ayrıca yokuş kalkış desteği, düşük hızda kullanım modu, rölanti modu ve ara debriyaj fonksiyonu gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.

ÇOK OKUNANLAR