KAMPANYALAR › Ford, aracınızı kışa hazırlıyor...

Ford, aracınızı kışa hazırlıyor...

01 Kasım 2013 / 12:46 01 Kasım 2013 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında tüm Ford binek, hafif ve orta ticari araç sahiplerinin yararlanacağı kampanya başlıyor...

Ford, aracınızı kışa hazırlıyor...

Türkiye otomotiv sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ford Otosan, geleneksel "Ücretsiz Kış Kontrolü" kampanyasını 1 Kasım 2013 tarihinde başlatıyor. 31 Ocak 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Ford binek, hafif ve orta ticari araç sahipleri, yetkili servislerde yapılan ücretsiz kış kontrolü ile araçlarının kış mevsimi öncesindeki ihtiyaçlarını öğrenmiş olacak.

Garantisi olsun olmasın tüm Ford araç sahiplerinin yararlanabileceği kampanya ile Ford servislerinde yapılan ücretsiz kış kontrollerinde; antifiriz ve araç sıvı seviyeleri, akü, fren sistemleri, lastik basıncı ve dişleri, motor yağı, filtreler, cam silecekleri, kalorifer ve rezistanslar, farlar, stoplar ile sinyallerin kontrolü yapılarak, araçların kışa güvenle girmesi sağlanıyor.

Kampanya kapsamında aracını kontrole getiren müşteriler silecek alımlarında yüzde 25 indirimden yararlanıyor. Ayrıca lastik alımlarında da 01 Kasım - 31 Aralık 2013 tarihine kadar %25 indirimden faydalanabilecektir. Kontrol sırasında ortaya çıkan onarım bedelleri ise, anlaşmalı kredi kartlarıyla, peşin fiyatına taksitle ödenebiliyor.

ÇOK OKUNANLAR