KAMPANYALAR › Ford'dan ek peşin alım desteği!

Ford'dan ek peşin alım desteği!

10 Eylül 2011 / 22:33 Ford, kredi avantajlarının yanısıra tüm binek araçlarda yüzde 2 oranında ek peşin alım desteği de sunuyor

Ford'dan ek peşin alım desteği!
Ford, Eylül ayında da binek ve hafif ticari araçlarda özel kampanyalar sunuyor. Ford Otosan destekli eşit taksitli Ford Finans kredi kampanyası ile 2012 model yılına ait binek araçlarda 20 bin TL’ye 20 ay vadede yüzde 0,5 faiz oranı uygulayan Ford, kredi kullanmayacak olan müşteriler içinse yüzde 2’lik peşin alım desteği sağlıyor. Buna ilave olarak 2011 model yılına ait tüm binek otomobillerde yüzde 2’lik model yılı desteği fırsatı sunan Ford, aynı zamanda 20 bin TL’ye 20 ay vadede yüzde 0,5 faiz kampanyası uyguluyor.

Yeni Ford Focus’a Ford Options sayesinde ayda sadece 579 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modeli olan Ford Fiesta ise 460 TL’den başlayan taksitlerle satılıyor. Eylül ayı boyunca 7 kişilik yeni Ford Grand C-MAX’e 900 TL’den başlayan cazip taksitlerle sahip olmak mümkün. Yenilenen iç ve dış tasarımının yanı sıra yepyeni çevreci motor teknolojileriyle donatılan yeni Ford Mondeo ise 803 TL’den başlayan taksitler sunuluyor.

Transit Connect’te 750 TL kampanya desteği
Hafif ticari araç modelleri Transit ve Transit Connect’te de benzersiz avantajlar sunmaya devam eden Ford, Eylül ayında 2011 model Transit Connect modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 750 TL’lik kampanya desteği ve 2011 model Ford Transit modellerinde de yüzde 2’lik model yılı desteği sağlıyor. 5 bin TL peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri ya da 18 bin TL için 18 aylık vadede yüzde 0 faiz avantajı ile ayda 689 TL’ye Ford Transit veya ayda 502 TL’ye Ford Transit Connect sahibi olmak mümkün.

Ford, Ford Options kredisi kullananlara, bir yıllık FKasko hediye etmeye Eylül ayında da devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR