SEKTÖREL › Gallardo LP 560-4 Bicolore satışa sunuldu

Gallardo LP 560-4 Bicolore satışa sunuldu

18 Ağustos 2011 / 03:17 Lamborghini Gallardo'nun çift renkli Bicolore versiyonu 344.500 Euro'dan başlayan fiyatlarla Türkiye'de

Gallardo LP 560-4 Bicolore satışa sunuldu
Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore, adının da işaret ettiği gibi çift renkli bir karosere sahip. Ayrıca buna iç mekanı da uyumlu. Siyah tavan ve gövdenin kalan kısmı (beş renk seçeneği mevcut) arasındaki kontrast, Gallardo LP 560-4’e daha özel bir görünüm sunuyor. Eksiksiz bir standart donanım yelpazesine sahip olduğu açıklanan Gallardo Bicolore, 344.500 Euro’dan başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Gallardo Bicolore'de cam hattından aşağıya kadar beş renk seçeneğiyle (metalik sarı, metalik turuncu, metalik koyu gri, opak beyaz ve metalik mavi) sunulan otomobil, pastel siyah diğer bölümleriyle (sütunlar, tavan, motor kaputu ve arka spoyler) kontrast bir görüntü oluşturuyor. Bu görüntü titanyum grisi 15 kollu Skorpius alüminyum jantlarla zenginleştirilmiş. Otomobilin Hava girişleri ve ön spoyleri de, tıpkı arka difüzörün üst bölümü gibi yüksek parlaklığa sahip siyah cila ile kaplanmış. Siyah ve gövde rengi arasındaki kontrast, Gallardo LP 560-4 Bicolore’nin iç mekanında da tekrarlanıyor. Gösterge paneli, koltuklar, kapı panelleri ve yolcu bölümündeki diğer unsurlar, yüksek kalite siyah deri ile kaplanmış ve gövde rengine uygun renkteki dikişlerle ince bir kontrast yaratılmış: Sarı, turuncu, mavi ve gri.

560 bg güç üreten V10 motora ve sürekli dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan Gallardo Bicolore, 0-100 km/sa hızlanmasını 3.7 saniyede tamamlıyor ve maksimum 325 km/s hıza çıkabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR