KONSEPT › Genesis’ten sportif hibrit konsept!

Genesis’ten sportif hibrit konsept!

07 Nisan 2016 / 23:19 Genesis New York Concept, üreticinin gelecekte üreteceği spor otomobillerin ön gösterimi niteliğinde

Genesis’ten sportif hibrit konsept!

Güney Koreli lüks otomobil markası Genesis, geçtiğimiz günlerde tanıttığı New York Concept spor sedanıyla otomotiv dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Gücünü 245 bg gücündeki 2.0-litre hacimli T-GDI benzinli hibrit motordan alan konsept otomobil, ürettiği gücü 8-ileri otomatik şanzıman üzerinden tekerleklerine gönderiyor. Genesis markasının gelecekte üreteceği sportif ve dinamik otomobiller hakkındaki pek çok ipucuna sahip olan New York Concept, etkileyici atletik tasarımı ve şık iç mekanıyla da fark yaratmayı amaçlıyor.

Genesis New York Concept, dengeli bir şekilde tasarlanan dış hatlara sahip. Önden arkaya doğru uzanan yumuşak hatlar otomobilin modern görünümünü pekiştirirken, ön kısımda yer alan keskin bakışlı LED teknolojili farlar ve tamamen yeni tasarım karakteristik ızgara ile birlikte aracın temelindeki sportifliğin dışa vurulmasını sağlıyor. Lüks bir performans otomobili olmak üzere ortaya çıkarılan New York Concept, zarifliği kadar rafine malzemeleriyle de göz dolduruyor. Avrupalı rakiplerinden rahat bir şekilde kafa tutmak üzere geliştirilen bir tasarım dili ile konsept otomobil, aynı zamanda 21 inçlik kavisli ekran gibi teknolojik yenilikleriyle de öne çıkmayı amaçlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR