YENİ MODELLER › Giulia çıplak gözlerin beğenisine sunuldu

Giulia çıplak gözlerin beğenisine sunuldu

18 Eylül 2015 / 21:08 Alfa Romeo, Frankfurt’ta yeni sedan modeli Giulia’nın sadece Quadrifoglio versiyonunu gösteriyor

Giulia çıplak gözlerin beğenisine sunuldu

Alfa Romeo, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni kompakt sedanı Giulia’yı gözler önüne çıkarttı. Otomobil dünyası İtalyan üreticinin bu büyük fuarda bütün Giulia ürün gamını tanıtmasını bekliyordu, ancak bu durumun tersi gerçekleşti. Frankfurt’ta Giulia ürün gamının zirvesinde yer alan Quadrifoglio versiyonunun üzerindeki örtüyü kaldıran Alfa Romeo, yeni otomobilin Nürburgring Nordschleife’yi 7 dakika 39 saniyede turlamayı başardığını da kamuoyu ile paylaştı.

Fuarda birkaç farklı renkte sergilenen otomobilin kaputunun altında 510 bg güç ve 600 Nm tork üreten 2.9-litre hacimli altı silindirli çift turbolu motor yer alırken, motorun geliştirilmesinde “Ferrari bilgi birikimi ve teknolojisinden ilham alındığı” söyleniyor. 0-100 km/s hızlanmasını 3.9 sn’de tamamlayan yeni sportif sedan, ayrıca 307 km/s’lik maksimum hıza ulaşabiliyor.

Bu yılın son döneminde satışa çıkması planlanan 1.524 kg’lik Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’nun İtalya’da 79.000 euro’dan başlayan fiyatlara sahip olacağı bildiriliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR