İLK BAKIŞ › Grande Panda heyecanlandırdı

Grande Panda heyecanlandırdı

19 Haziran 2024 / 20:09 Fiat'ın minik SUV modeli Panda'nın yeni nesli Centro Stile imzalı yepyeni bir tasarımla hayat bulacak

Grande Panda heyecanlandırdı

Fiat'ın Avrupa'daki en popüler modellerinden Panda, yeni neslinde iddialı bir tasarıma kavuşacak gibi görünüyor. Kısa bir süre önce gün ışığına çıkan Grande Panda, ilk neslin ikonik çizgilerini modern bir tasarımla bir araya getiriyor. Model ismindeki Grande ifadesine rağmen 3.99 metrelik uzunluğuyla hala küçük bir otomobil olan Panda, dik yan panelleriyle ferah bir kabin vaat ediyor. Biri sarı renk olmak üzere canlı renk seçenekleriyle üretileceği açıklanan Grande Panda, üç boyutlu marka ve model adı uygulamasıyla da dikkat çekiyor. Otomobilin yan panellerine üç boyutlu olarak Panda yazısı, bagaj kapağına ise FIAT logosu işlenmiş.

f44abb1e672e7e249c05d21967c93808_0.jpg

Grande Panda'nın ön bölümünde ise küp şeklinde detaylara yer verilmiş. Opal küplerden oluşan farların, Lingotto fabrikasının cephelerindeki pencereleri yansıttığı açıklanıyor. Farlardaki gündüz aydınlatmaları da satranç tahtası deseninde düzenlenmiş yatay pikseller halinde yanıyor.

f44abb1e672e7e249c05d21967c93808_1.jpg

Son olarak otomobilde, 80'lerin geometrileri temasını fütüristik bir stille birleştirmek için 17 inç elmas kesim alaşım jantlar da stilize bir X tasarımıyla güçlendirilmiş. Fiat Grande Panda, markanın dünyanın her yerindeki müşterilerine, kendine özgü tasarımıyla tüm değerlerini ifade eden benzersiz bir otomobil sunma arayışının bir parçası olarak gösteriliyor.

Fiat yeni Panda ile ilgili teknik detayları ise henüz paylaşmadı.

ÇOK OKUNANLAR