SEKTÖREL › Gucci şıklığı şimdi de 500C'de...

Gucci şıklığı şimdi de 500C'de...

06 Ağustos 2011 / 16:04 Fiat ile Gucci arasındaki işbirliği '500 by Gucci'den sonra cabriolet versiyon '500C by Gucci'de de kendini gösteriyor

Gucci şıklığı şimdi de 500C'de...
Gucci ve Fiat, hem İtalya’nın birleşmesinin 150’inci hem de Gucci’nin 90’ıncı yıl dönümünün kutlandığı 2011 yılında imza attıkları ortak çalışmanın ürünü olan Fiat “500 by Gucci”den sonra şimdi de “500C by Gucci”yi hazırladı.

Fiat’ın kurucularından Agnelli Ailesi’nin varislerinden Lapo Elkann’ın öncülüğünde hayata geçen işbirliği kapsamında Fiat 500’ün özel üretim versiyonu 500 by Gucci, www.500bygucci.com internet sitesi üzerinden dünyanın dört bir yanından 3000 adetlik ön sipariş alarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Şimdi 500C by Gucci ile bu olağanüstü ilginin devam etmesi bekleniyor. Fiat’ın özel serileri 500 by Gucci ve 500C by Gucci, Türkiye pazarına ise bu yılın son çeyreğinde sunulacak.

Gucci’ye özel lüks beyaz ve lüks  siyah renk seçeneğiyle tercih edilebilen 500C by Gucci, 16 inçlik jantları, jant kapaklarında yer alan “GG” logoları, bagaj kapağı ile kapı sütununda yer alan italik formlu Gucci logosu ve elektrikli tavanında İtalya bayrağı renklerini taşıyan yeşil-kırmızı-yeşil şeridiyle farkını ortaya koyuyor. Kabin içinde de emniyet kemerlerinde aynı Gucci şeridi yer alırken, bu tasarım anlayışının örnekleri vites topuzu, zemin döşemesi ve koltuklarda da kendini yenilikçi bir rötuş ile gösteriyor. İç mekanda şık dikişler, özel materyaller, saten etkili ve cilalı krom kaplı elemanlar, radyo panelinin kadife etkili son kat boyası ve Gucci baskılı iki tonlu Frau deri koltuklar ve Gucci serisine özel deri direksiyon simidi dikkat çekiyor.

ÇOK OKUNANLAR