KAMPANYALAR › Günde 19 TL'ye Ford şansı devam ediyor

Günde 19 TL'ye Ford şansı devam ediyor

12 Ağustos 2012 / 23:18 Ağustos'ta Ford sahibi olmak isteyenler, cazip taksit seçeneklerinden yararlanmaya devam ediyor

Günde 19 TL'ye Ford şansı devam ediyor
Ford, Ağustos ayına özel kampanyası ile otomobilseverleri günde sadece 19 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil sahibi yapıyor. Cazip peşinatlar sunan Ford, müşterilerinin düşük faizli Ford Options kredisinden yararlanmalarını da sağlıyor. C-MAX alanlara ise Ağustos’ta çift ekranlı araç içi DVD oynatıcı hediye ediliyor.

7 bin 625 TL peşinatla günde 19 TL’ye Fiesta fırsatı
Binek ve ticari modellerde 60 aya varan vade seçenekleri ile otomobil satın almak isteyenleri Ford marka araçlarla buluşturan Ağustos kampanyası ile sadece 7 bin 635 TL’lik peşinatla Fiesta’ya günde 19 TL’ye sahip olmak mümkün. Kampanya kapsamında Focus, Transit ve C-MAX’e günde 29 TL, Mondeo’ya da günde 39 TL’ye sahip olunabiliyor. Ağustos ayının en cazip teklifi olan Transit Connect’e sahip olmak içinse sadece 4 bin 555 TL peşinat vermek ve günde 19 TL ödemek yeterli oluyor.

18 bin TL krediye 18 ayda sıfır faiz
Ağustos ayı kampanyasında Ford Focus 1.0 EcoBoost hariç tüm binek modellerde 18 bin TL 18 ay yüzde sıfır faizli kredi kampanyası uygulanırken kredi kullanmayan müşteriler için de peşim alım fiyatına ilave yüzde 4 indirim fırsatı sunuluyor. Ford Cargo hariç tüm ticari modellerde de uygulanan 18 bin TL 18 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanmak yerine peşin alımı tercih eden müşteriler yüzde 3’lük indirimden yararlanabilecekler.

Özel kampanyalar devam ediyor
Temmuz ayında başlayan ve Vodafone hat sahiplerine özel fırsatlar sunan kampanya Ağustos ayında da devam ediyor. Tüm Vodafone hat sahibi olan müşterileri Fiesta’da yüzde 3 ve Focus hariç diğer binek modellerle Transit Connect’te yüzde 4, Transit’te ise yüzde 2 oranında ekstra indirimden yararlanabiliyorlar. Bunlara ilave olarak Transit, Transit Connect ve Ranger modellerinde de çiftçilere özel, yılda bir ödemeli, 12 bin TL 24 ay yüzde sıfır faiz oranlı kampanya sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR