SEKTÖREL › Hafif makyajlı Latitude Türkiye'de...

Hafif makyajlı Latitude Türkiye'de...

27 Ağustos 2013 / 02:12 Renault, ürün gamındaki en lüks model olan Latitude'ü yeni teknolojilerle makyajladı

Hafif makyajlı Latitude Türkiye'de...
Renault Latitude makyajlandı. Yeni siyah zeminli farları, LED arka stopları, yan aynalarındaki LED sinyal lambaları, parlak krom kapı kolları ve tümüyle yenilenen jantlarıyla artık daha şık bir görünüm sunan otomobil, ayrıca bazı yeni teknolojik donanımlara da kavuştu. Latitude, Renault R-Link internet bağlantılı entegre multimedya ve navigasyon sistemi, kör nokta uyarı sistemi, "3D Sound by Arkamys®" ve Bose® müzik sistemi, Bluetooth® ve USB bağlantısı, geri görüş kameralı ön ve arka park sensörü, Bi-xenon farlar, Renault eller serbest kart sistemi ve elektrikli park freni gibi donanımlara sahip.

Havayı temizleyici ve rahatlatıcı iyonizör sistemi, 2 farklı seçeneği ile araç içi parfüm özelliği,  hem öndeki hem arkadaki yolcuların bağımsız olarak ısıtma ve soğutma ayarı yapabilmelerini sağlayan 3 bölgeli elektronik klima ve 4 modlu masajlı sürücü koltuğu da Latitude'ün diğer dikkat çekici donanımları arasında..

Yeni Latitude’ün iki farklı dizel motor seçeneği bulunuyor. 110 beygir gücündeki  1.5 dCi  versiyon 6 ileri manuel ve 175 beygirlik 2.0 dCi ise otomatik şanzımanla sunuluyor. Yeni Latitude Türkiye’de, Expression, Privilege, Executive olmak üzere 3 farklı donanım seviyesiyle ve 67.500 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.  

ÇOK OKUNANLAR