YEDEK PARÇA › Hankook'dan yeni SUV lastiği

Hankook'dan yeni SUV lastiği

10 Nisan 2014 / 10:45 Hankook'un ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo2’nin SUV versiyonu bu bahardan itibaren kullanıcıyla buluşuyor

Hankook'dan yeni SUV lastiği

Hankook Ventus S1 evo2’nin yeni SUV modeli satışa sunuluyor. SUV ve SAV tipi araçların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan bu lastik, dinamik sürüş performansını süspansiyon konforu, düşük yuvarlanma gürültüsü ve sınırlı dönme direnciyle birleştiriyor. Ventus S1 evo2 SUV'nin ıslak kavrayış gibi güvenlik özellikleri de özellikle BMW X5 gibi SUV’lerin taleplerini karşılayacak şekilde ince bir ayardan geçirilmiş; BMW X5, halihazırda orijinal ekipman olarak bu lastikleri kullanıyor.

Test edildi, onaylandı

"Gute Fahrt" (03/2014 Sayısı) otomobil ticaret dergisinin bağımsız lastik testinde, SUV’ler için mevcut bulunan 235/55 R 17 boyutlarında on yaz lastiği karşılaştırıldı. Yeni Hankook Ventus S1 evo2 SUV, uzmanlardan yalnızca satın alma tavsiyesini de içerecek bir şekilde genel anlamdaki en iyi puanı almakla kalmadı, aynı zamanda güvenlikle ilgili ıslak zemin testleri kategorisinde de (ıslak yolda frenleme, ıslak yolda hakimiyet, boylamsal ve konvansiyonel ıslak yolda kayma) en iyi puanı alan lastik oldu. Hankook'un bu yeni SUV lastiği, yüksek konfor ve özellikle düşük dönme gürültüsü açısından da bir “pekiyi” kazandı.

Ventus S1 evo2 SUV, 2014'ün Bahar ayları itibariyle 30 ile 60 serilerinde 17 ile 22 inç arasında 30 boyutta ve 225 ile 315 arasında lastik sırtı genişliklerinde satışa hazır olacak.

ÇOK OKUNANLAR