YENİ MODELLER › Honda, Civic’in coupe versiyonunu gösterdi

Honda, Civic’in coupe versiyonunu gösterdi

19 Kasım 2015 / 00:03 Japon üreticinin merakla beklenen yeni modeli benzinli turbo motor ile birlikte tercih edilebiliyor

Honda, Civic’in coupe versiyonunu gösterdi

Honda, meraklıları tarafından heyecanla beklenen Civic Coupe modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. ABD’de önümüzdeki Mart ayında satışa çıkacağı açıklanan yeni otomobil yeni, daha sportif tasarımı ile dikkat çekiyor. Sedan gövdeli otomobile benzer bir burun tasarımına sahip olan yeni otomobilin A sütunlarından itibaren tamamı yeniden geliştirilmiş. Daha dar açılı ön cama, dinamik bir tavana ve C şeklinde LED stoplara sahip şık bir arka tasarıma sahip olan otomobilin iç mekanında ise daha yüksek kaliteli konsol malzemesine ve koltuk döşemelerine yer verilmiş. Baz donanıma sahip otomobillerin otomatik farlar ve otomatik klima ile birlikte geleceği açıklanırken, LED farlar, yağmur sensörü, ön koltuk ısıtması, dijital gösterge paneli ve Apple CarPlay ile Android Auto’yu destekleyen yedi inçlik dokunmatik ekrana sahip Display Audio infotainment sistemi gibi teknolojilerin ise opsiyon listesinde yer alacağı açıklanıyor.

Standart olarak 160 bg güç ve 186 Nm tork üreten dört silindirli 2-litre hacimli benzinli atmosferik motor ile sunulacak olan yeni otomobil, ayrıca istek üzerine 175 bg güç ve 220 Nm tork üreten yeni dört silindirli 1.5-litre hacimli benzinli turbo motor ile de satın alınabilecek.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR