KAMPANYALAR › Honda servislerinde sıcak kış fırsatları...

Honda servislerinde sıcak kış fırsatları...

21 Ekim 2014 / 19:00 Japon üretici, aracının yaz yorgunluğunu atmak isteyen Honda sahiplerine “kış servis kampanyası” sunuyor

Honda servislerinde sıcak kış fırsatları...

Yaz tatili sonrası için Honda Türkiye tarafından başlatılan farklı içerikli servis kampanyaları ile Hondaseverlere hem araçlarını yenileme hem de özel hediyelerden yararlanma fırsatı yakalıyor. Bunlardan ilki, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak olan fren balatası ve fren diski değişimlerinde her yaştaki Honda modeli için sunulan yüzde 30’luk indirim.

Yeni sezona yeni lastiklerle girmek isteyen tüm Hondaseverler, 1 Kasım’da sona erecek bir başka kampanya ile, tercih edecekleri lastik markasına göre değişik hediyelerden yararlanabilecekler. Kampanya süresince tüm Honda sahipleri 4 adet Michelin, Bridgestone veya Lassa alımında 80 TL’lik Migros alışveriş çeki, 4 adet Continental alımlarında 100 TL değerinde yakıt çeki kazanıyorlar. Ayrıca 4 adet Yokohama alımlarında özel Yokohama Kol Saati hediye edilirken 4 adet Goodyear veya Dunlop lastik tercihinde Desa marka seyahat valizi kazanılıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR