KONSEPT › Honda, Tokyo’da üç yeni motosiklet konsepti gösterecek

Honda, Tokyo’da üç yeni motosiklet konsepti gösterecek

01 Ekim 2015 / 13:27 Tokyo Otomobil Fuarı kapılarını önümüzdeki ay ziyaretçilere açacak

Honda, Tokyo’da üç yeni motosiklet konsepti gösterecek

Honda, Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtmayı planladığı üç motosiklet konseptinin detay ve fotoğraflarını yayınladı. Bu konsept motosikletlerden ilki olan Light Weight Super Sports (Hafif Süper Spor) konsepti alçak sürücü pozisyonu ve uzun burnu ile dikkat çekerken, konseptin siyah renk şeması motosikletin şeytani bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Genel olarak keskin hatlara sahip olan bu konseptin arkasında ise Akrapovic egzoz sistemi yer alıyor.

İkinci konsept motosiklet olan NEOWING konsepti, üç tekerlekli düzeniyle sportifliği, güven hissi ile bir arada sunmayı hedefliyor. Dört silindirli bir motor ve iki elektrikli motordan oluşan bir hibrit sisteme sahip olan konsept, “hızlanma sırasında yüksek miktarda tork” vaat ediyor.

Tokyo’da tanıtılacak olan üçüncü konsept motosiklet olan EV-Cub ise Honda tarafından “kısa mesafeler için özel olarak geliştirilmiş kişisel taşıma aracı” sözleri ile betimleniyor. Motosiklete inme, motosikletten inme işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla alçakta konumlandırılmış bir pil grubuna sahip olan konsept motosikletin söz konusu pil grubu ayrıca motosikletten çıkartılarak herhangi bir priz vasıtası ile şarj edilebiliyor.

Honda’nın yeni FCV modelini de ilk kez göstereceği Tokyo Otomobil Fuarı kapılarını 30 Ekim’de ziyaretçilere açacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR