
Honda ve BJK iş birliğine imza attı
04 Ağustos 2022 / 19:25 Honda, BJK futbol takımı oyuncuları ile üst düzey yöneticilerine araç tedarik edecek

Honda, BJK ile iş birliği anlaşmasını duyurdu. Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni, Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada ve BJK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan iş birliği kapsamında Honda, BJK futbol takımı oyuncuları ile üst düzey yöneticilerine Accord, Civic, City ve CR-V modelleriyle 3 sezon boyunca araç desteği sağlayacak.
BJK ile yaptıkları iş birliği anlaşmasının imza töreninde konuşan Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada, “Türkiye’nin en güçlü markalarından biri olan Honda ile Türkiye’nin en köklü ve güçlü kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ın bugün itibari ile başlayan iş birliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. İş birliğini görüşmeye başladığımız ilk günlerden bu yana çok önemli bir ortak nokta gördük. Beşiktaş’ın taraftarı ile kurduğu tutkulu bağ ve Honda kullanıcılarının tutkusu, bu iki önemli markanın ortak değeri olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla ortak paydası tutku olan bu iki camianın iş birliğinin de çok güzel bir sinerji yaratacağına inanıyoruz” dedi.

BJK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, “İş birliği yaptığımız markalar arasına Honda’yı da katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Honda’ya Beşiktaş Jimnastik Kulübü ailesine hoş geldiniz diyorum. Araç ihtiyaçlarımızı Honda’nın ileri teknolojili ve güvenlikli araçları ile karşılayacağız. Honda ile yola çıkmış olmanın gücünü ve güvenliğini hissediyor olacağız. Beşiktaş’ın ve Honda’nın tutku ortak zemininde buluşuyor olmasının bize de Honda’ya da katkı sağlayacağına inancımız tamdır” dedi.
-
Fiat Egea'ya Bursa'da Veda
11 yıllık üretim serüvenini tamamlayan Fiat Egea, 1,4 milyon adedi aşan üretimle bantlara veda etti
-
Volkswagen ID.Cross sahneye çıktı
Volkswagen’in yeni elektriklisi ID.Cross, 427 kilometre menzil ve gelişmiş teknolojilerle tanıtıldı
-
Borusan Next'ten sigorta desteği
Borusan Next İhale, satın alınan araçlara 60 günlük zorunlu trafik sigortasını ücretsiz sunuyor.
-
Google Gemini Renault'larda Türkçe!
Google'ın yapay zeka asistanı Gemini, openR link sistemli Renault modellerinde Türkçe desteğiyle sunulmaya başladı
-
İlk premium şarj istasyonu açıldı
Mercedes-Benz ve En Yakıt, ilk premium hızlı şarj istasyonlarını Edirne Otoyolu'nda hizmete açtı
-
Audi Goodwood sahnesine çıktı
Audi, Goodwood Festival of Speed'de Nuvolari, RS 5 ve tarihi yarış otomobillerini sergiledi
-
Elektrikli CLA 45'te içten yanmalı çığlıkları!
Mercedes-AMG, 680 HP'lik CLA 45 4MATIC+ modelini sedan ve Shooting Brake gövdelerle tanıttı
-
Honda CR-V ve ZR-V modellerini güncelledi
Makyajlanan Honda CR-V ve ZR-V, güvenlik ve donanım yenilikleriyle yaz aylarında satışa sunulacak
-
Citroen Ami Rip Curl Türkiye'de
Citroën, Ami'nin Rip Curl özel serisini iki farklı versiyon ve 630 bin TL fiyatla satışa sundu
-
Hyundai'den denizler için yeni projeler
Hyundai ve Healthy Seas, Türkiye'deki ortak projeleriyle denizlerin korunmasına yönelik çalışmalarını genişletti























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS