KAMPANYALAR › Honda'dan manuel şanzımanlı Civic Sedan fırsatı

Honda'dan manuel şanzımanlı Civic Sedan fırsatı

05 Haziran 2020 / 15:15 Honda, manuel şanzıman seçeceği bulunan güçlü Civic Sedan için de cazip kredi seçeceği sunuyor

Honda'dan manuel şanzımanlı Civic Sedan fırsatı

Honda, Civic Sedan'ın geçtiğimiz yıl sunmaya başladığı manuel şanzımanlı versiyonu için ilgi çekici bir teklif yapıyor. Honda’nın artan müşteri talebini karşılamak için zengin donanım özellikleriyle birlikte sınırlı sayıda satışa sunduğu bu özel versiyona sahip olmak isteyenler Haziran ayı boyunca 60 bin TL’lik kredi kullanımına 0,49 faiz oranı ile 18 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Bu oranlar Civic sedan'ın diğer tüm motor seçeneklerinde de sunuluyor olsa da, manuel şanzımanlı Civic, hem donanım hem de performans açısından ilgi çekici bir paket sunduğu için kampanyanın yıldızı oluyor. 

eff2ba4782c8fe593c46edb3dca6cdb7_0.jpg

1.5 litre VTEC Turbo motorlu manuel Civic Sedan, 182 bg güç ve 240 Nm tork verileriyle manuel şanzıman etkileşimi isteyen otomobil meraklılarına dikkat çekici bir performans vaat ediyor. 0’dan 100 km/s hıza 8 saniyede ulaşan bu versiyon, ayrıca ortalama 5,5 lt/100 km tüketim değeriyle yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Sınırlı sayıdaki Honda Civic’te aktif Honda Sensing™ teknolojisi standart olarak yer alıyor. Honda Sensing™ teknolojisi; fren desteğine sahip Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi (Collision Mitigation Braking System), Şerit Takip Uyarı Sistemi, Şeritte Tutma Asistanı (Road Departure Mitigation), Şerit Koruma Destek Sistemi, düşük hızda takip özelliğine sahip Uyarlanabilir Hız Sabitleyici sistemi dışında ayrıca Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, 130 ve 180 derece dışında kuş bakışı olmak üzere Çok Açılı Geri Görüş Kamerası ve Lastik Basınç İkaz Sistemi olmak üzere kapsamlı güvenlik donanımlarını beraberinde getiriyor. 

ÇOK OKUNANLAR