SEKTÖREL › Hyundai ailesine iki yeni üye...

Hyundai ailesine iki yeni üye...

25 Kasım 2011 / 01:53 Hyundai yetkili satıcı ağının iki yeni üyesi Bursa ve Edirne'de aynı anda hizmete açıldı

Hyundai ailesine iki yeni üye...
Yeni modelleriyle tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de önemli bir gelişim gösteren Hyundai’nin yurt çapındaki plazalarının son temsilcileri Bursa’da İnallar Otomotiv ve Edirne’de ise Köşkdere Otomotiv oldu. Türkiye’nin tüm illerinde, satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti vermeyi kendisine öncelikli ilke edinen Hyundai, İnallar Otomotiv’in Bursa’da ve Köşkdere Otomotiv’in Edirne’de açtığı yeni plazaları ile satış ve servis ağını daha da güçlendirdi. Hyundai böylece Türkiye genelindeki plaza sayısını 72’ye çıkarmış oldu.

Bursa’nın son yıllarda yükselen potansiyelini dikkate alarak hizmete açılan Hyundai İnallar Plaza, Bursa’daki  tüketicilere Hyundai’nin gelişmiş ve kaliteli hizmetini sunmayı hedefliyor. Köşkdere Otomotiv ise, her geçen gün büyümeye devam eden Edirne’de açtığı satış noktasıyla üstün hizmeti Edirneliler’e ve bölgedeki tüm tüketicilere sunacak.

Şu an 72 yetkili satıcısı ve 84 yetkili servisi bulunan Hyundai, Türkiye çapındaki büyümesini önümüzdeki dönemde de sürdüreceğinin altını çizdi. Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda Türk işçisinin gücü ve emeğiyle üretilen i20 Troy ve Accent Era modellerinin 60’dan fazla ülkeye ihraç edildiğini belirten Hyundai yetkilileri, gelecek yıl daha da güçleneceklerini ve 2012 yılında tüm Türkiye’ye yayılmış güçlü bayi ağı ve Hyundai model yelpazesine eklenecek yepyeni ürünleriyle herkese ihtiyaç duyduğu kaliteli modelleri ve hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirttiler.

ÇOK OKUNANLAR