KAMPANYALAR › Hyundai, Aralık ayında Blue Card’a özel avantajlar sunuyor

Hyundai, Aralık ayında Blue Card’a özel avantajlar sunuyor

08 Aralık 2014 / 21:33 Güney Koreli üretici, aracını kışın zorlu şartlarına hazırlamak isteyen Blue Card sahipleri için yeni bir servis kampanyası sunuyor

Hyundai, Aralık ayında Blue Card’a özel avantajlar sunuyor

8 Aralık - 27 Aralık tarihleri arasında periyodik bakım, fren, debriyaj, süspansiyon, egzoz, klima parça ve işçiliklerinde yüzde 18 fiyat avantajı tüm Blue Card sahiplerini Hyundai Yetkili Servisleri’nde bekliyor olacak.

Güney Koreli üreticinin sadakat programı Blue Card, hem yetkili servislerde hem de farklı marka ortaklıkları ile 27 Aralık tarihine kadar özel bir kampanya ile sahiplerinin karşısına çıkıyor. Blue Card sahipleri kampanya boyunca tatilden kuru temizlemeye, giyimden kitabevine kadar kampanyaya katılan markalarda da yüzde 25’e varan indirimler ve fırsatlar elde ediyor.

Hyundai, aracını kışa hazırlamak, aracına ücretsiz check-up yaptırmak, Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm müşterilerini Yetkili Servisleri’ne davet ediyor. Kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcı ve Servisleri’ni öğrenmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR