GÜNDEM › Hyundai Assan, Kore gazilerini unutmadı

Hyundai Assan, Kore gazilerini unutmadı

06 Temmuz 2014 / 20:40 Hyundai, Türk Muharip Gaziler Derneği’ne anlamlı bir yardımda bulundu

Hyundai Assan, Kore gazilerini unutmadı

Hyundai Assan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şeref madalyalı gazilerinin kullanımı için Türk Muharip Gaziler Derneği’ne üc adet Hyundai i10 ve derneğin çeşitli şubelerinde kullanılmak üzere bilgisayar bağışında bulundu. Hyundai Assan ayrıca Kore Gazileri ile bu gazilerin eşleri, çocukları ve torunlarına tüm modellerinde geçerli olmak üzere yıl sonuna kadar yüzde 5 indirim imkanı da sağlıyor.

Denizaşırı ülkelerdeki ilk üretim tesisini Türkiye’de kuran ve iki ülke arasında uzun yıllardır süregelen yakın dostluğun daha da pekişmesinde önemli bir rol oynayan Hyundai, Muharip Gaziler Derneği’ni unutmayarak bir kez daha Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu gösterdi. Teslim törenine, derneğin İstanbul ve Ankara’daki üyeleri ve Genel Başkan Şükrü Tandoğan katılırken Hyundai Assan üst düzey yönetimi de bu anlamlı törendeki yerlerini aldılar. Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, CEO Won-Shin Chang ve Genel Müdür Önder Göker, gazilerimizle uzun uzun sohbet ederken aynı zamanda gazilerimiz de savaş hatıralarını yöneticilerle paylaşmış oldu.

Hyundai Assan CEO’su Won-Shin Chang, tören sırasında, “Hyundai markası olarak, Kore’nin kadim dostu Türkiye’nin her zaman yanındayız. 1950-1953 yılları arasında yaşadığımız savaşta bizlere yardım eli uzatan ve ülkemizin en zor anında yanımızda olan şerefli Türk ordusuna bir kez daha sonsuz saygılarımızı sunuyoruz. Kore Savaşı’nda bizimle birlikte kol kola savaşan gazilerimizi de asla unutmadık. Bu sebeple, gazilerimizi daha ferah bir hayata kavuşturmak için her türlü konuda olağanüstü çalışma ve çaba gösteren Türkiye’deki Muharip Gaziler Derneği’ne katkıda bulunmak bizim için bir onurdur” dedi.

1984 yılında kurulan Türkiye Muharip Gaziler Derneği, İstiklal Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatı gazilerinden oluşan üyeleriyle faaliyetlerini tüm Türkiye’de sürdürürken toplumda, kurum ve kuruluşlarda gazilere gerekli saygı ve hürmeti sağlamayı amaçlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR