SEKTÖREL › Hyundai Assan'dan eğitime katkı...

Hyundai Assan'dan eğitime katkı...

02 Mayıs 2014 / 19:55 Hyundai Assan, geçtiğimiz günlerde 3 adet yeni Hyundai i10’u öğrencilerin eğitimi için hediye etti

Hyundai Assan'dan eğitime katkı...

Hyundai Assan, eğitim ve öğretime ağırlık vererek öğrencilere fayda sağlayacak Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Satışa sunduğu yeni modelleriyle birlikte son yıllarda yapmış olduğu bağışlarla da bir adım öne çıkan Hyundai Assan, geçtiğimiz günlerde 3 adet Yeni Hyundai i10’u öğrencilerin eğitimi için hediye etti.

Hyundai Assan, İzmit’in Ali Kahya Bölgesi’ndeki Şehit Öğretmen Ergin Komut Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne bağışta bulunarak öğrencilerin bilgi ve becerilerinin gelişimine ortak olacak. Okul Müdürü Selami Tuğlacı, Müdür Yardımcısı Kemal Günaydın ve öğrenciler, yeni i10’ları Hyundai Assan Fabrika Müdürü B.J Jin’in elinden teslim aldıktan sonra hep beraber bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törenin ardından araçları inceleyen öğrenciler daha sonra hep birlikte Hyundai Assan Fabrikası’nı ziyaret ederek otomobillerin üretim aşamalarına şahit oldular.

Hyundai Assan bu bağışla birlikte, gelecek yıllarda sektöre tecrübeli, bilgili ve kalifiye personel yetiştirilmesi hususunda çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda uygulamalı teknik eğitim derslerinde öğrencilerin çok daha verimli bir öğretim yılı geçirmeleri de sağlanmış oluyor.

ÇOK OKUNANLAR