
Hyundai Assan'ın üretim kalitesine ödül...
13 Kasım 2018 / 00:09 Hyundai Assan İzmit Fabrikası, 33 farklı Hyundai fabrikası arasında birinci seçildi

Yıllık 245 bin adetlik kapasitesine sahip olan Hyundai Assan fabrikası, Hyundai Otomotiv Grubu’nun yapmış olduğu değerlendirmeye göre dünyadaki tüm üretim tesisleri arasında en yüksek kalitede üretim yapan tesis olarak seçildi ve beş yıldızla ödüllendirildi.
İzmit-Alikahya’daki fabrikada en yüksek kalite ve teknolojiyle üretilen i10 ve i20 modellerini Türkiye’de Türk tüketicisine sunmanın yanı sıra dünyadaki 40’tan fazla ülkeye ihraç eden Hyundai Assan, bu değerli ödülü fabrikada gerçekleştirilen bir tören ile teslim aldı. Törene, Hyundai Otomotiv Grubu Üretim ve Kaliteden Sorumlu Başkanı Seung Dong Yeo, Hyundai Assan Başkanı Ickkyun Oh ve diğer üst düzey yöneticiler katıldı. Seung Don Yeo kalite ödülünü takdim ederken yaptığı konuşmada, “Otomotiv grubumuzun dünyada 277 binden fazla çalışanı var ve bizler sürekli olarak üretim kalitesine fazlasıyla önem veriyoruz. Bu amaçla yaptığımız değerlendirmelerde, Türk işçiliği ve parça kalitesinin diğer fabrikalarımızdan daha iyi olduğunu gözlemledik. Bu anlamlı ödülü, Hyundai’nin Güney Kore dışındaki ülkelerde açtığı ilk fabrika olan İzmit Fabrikamız’ın sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz” dedi.

Hyundai Assan Başkanı Ickkyun Oh ise ödülü teslim alırken, “Beş yıldızı aldığımız için oldukça gururluyum ve bu gururu tüm çalışma arkadaşlarımla paylaşmaktan dolayı da son derece mutluyum. Üretimdeki başarılarımızın artarak devam edeceği konusunda tüm arkadaşlarımıza olan inancım tam. Kalitemizi daha da geliştirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS