SEKTÖREL › Hyundai Blue Card ikinci yaşını doldurdu...

Hyundai Blue Card ikinci yaşını doldurdu...

27 Aralık 2014 / 00:19 Hyundai’nin "Satış ve Satış Sonrası” hizmetleri için sunduğu Blue Card, Aralık ayında ikinci yaşını doldurdu

Hyundai Blue Card ikinci yaşını doldurdu...

Hyundai’nin Yetkili Satıcı ve Servisleri’nden temin edilebilen müşteri bağlılığı kartı Blue Card, Hyundai Yetkili Servisler’inde yapılan orijinal Hyundai yedek parça, aksesuar ve işçilik harcamalarının % 1’i kadar nakit puan kazandırıyor. Biriken puanlar 3000’in üzerinde ise periyodik bakım işçiliğinde de %40 indirim fırsatı sağlıyor. Hyundai’nin benzersiz satış sonrası pazarlama  programları “Kapınızdaki Servis Hyundai” ve “Havalimanındaki Servis Hyundai” hizmetlerinde de Blue Card sahiplerini özel fırsatlar bekliyor.

Blue Card’ın lansmanının yapıldığı 2012 yılından bugüne ulaştıkları 200.000 üye ile sektörde en etkin kullanılan sadakat programına imza attıklarını belirten Hyundai Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Önder Göker, “Hyundai’nin hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card’ın üyelerine sadece Hyundai Yetkili Servisler’inde değil, diğer sektörlerde de tüketici ihtiyaçlarını karşılayan; tatilden, kuru temizlemeye, giyimden, kitabevine, sağlık hizmetinden tekstile kadar bir çok anlaşmalı markada yüzde 25’e varan fiyat avantajları sunuyor” dedi.

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, tüm Blue Card sahiplerinin kişisel bilgileriyle üye olup giriş yapabileceği ve ayrıca Hyundai Yetkili Servisleri’ndeki puan hareketlerini görebileceği ve Blue Card’a özel fırsatlardan haberdar olabilecekleri Blue Card web sitesi de, 2015 ile beraber Blue Card müşterilerinin hizmetine sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR