SEKTÖREL › Hyundai i10 N Line'ın üretimi başladı

Hyundai i10 N Line'ın üretimi başladı

26 Haziran 2020 / 12:31 Yeni i10'un sportif detaylara sahip N Line versiyonu 1.0 turbo motoru da seçenekler arasına ekliyor

Hyundai i10 N Line'ın üretimi başladı

Hyundai, A segmentindeki başarılı modeli i10’a yeni bir versiyon daha ekledi. İlk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan i10 N Line, İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilmeye başlandı. N Line versiyonu ile birlikte 1.0 litrelik turbo motor seçeneği de bantlardan inmeye başlayan i10, böylece küçük bir şehir otomobilinde performans arayanlara hitap eden bir versiyona kavuşmuş oluyor.

İlk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan i10 N Line, modelin diğer versiyonları gibi İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretiliyor. N Line donanım seviyesiyle donatılmış dördüncü Hyundai modeli olan i10 N Line, sportif dış ve iç tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor. Ön ve arka tamponlarında tasarım değişiklikleri bulunan i10 N Line, yatay şekilde konumlandırılan LED gündüz sürüş farları, parlak siyah ön ızgarası, kırmızı tampon şeritleri ve N Line amblemi ile sportif bir görünüm sunuyor. Otomobilin arka tamponunda ise üzeri kırmızı şeritli difüzör ve çift çıkışlı son susturucu bulunuyor. Otomobilin dışındaki sportif görünüm 16 inçlik jantlarla tamamlanırken, kabinde ise N logolu direksiyon simidi, vites topuzu, kırmızı havalandırma ızgaraları ve metal pedallar ile sportif bir etki yaratılmış. 

Yeni i10 N Line, sadece gövde kiti ve sportif iç mekanıyla değil aynı zamanda 100 beygir gücündeki 1.0 litrelik Turbo benzinli motoruyla da oldukça ilgi çekici. Boyutlarına ve ağırlığına göre sürüşü daha da eğlenceli hale getirdiği iddia edilen turbo beslemeli motorun yanı sıra, N Line donanımında 84 bg'lik 1.2 MPi atmosferik üniteye de yer veriliyor.

ÇOK OKUNANLAR