SEKTÖREL › Hyundai i20'ye yeni donanım paketi

Hyundai i20'ye yeni donanım paketi

03 Şubat 2019 / 12:39 Style Design adındaki donanım i20'nin otomatik şanzımanlı 1.4 litrelik motor seçeneğinde sunuluyor

Hyundai i20'ye yeni donanım paketi

Hyundai i20, mevcut donanım paketleri arasına yeni bir seçenek daha ekledi. Küçük sınıf Hyundai, siyah tavan ve bagaj rengiyle artık daha sportif ve estetik bir görünüme sahip.  “Style Design” adı verilen yeni donanım seviyesi, mevcut Style ile Elite donanım paketlerinin arasına konumlanıyor. 

Hyundai i20 Style Design, siyah tavan renginin yanı sıra 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, opsiyonel 7 inçlik dokunmatik multimedya sistemi ve iç mekanında bir takım yenilikler de içeriyor. “Performans Mavisi” adıyla tamamen yeni bir renge de kavuşan otomobilin kabininde kırmızı ve mavi dikişlere de yer verilmiş. 

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, ”Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında makyajlı olarak satışa sunmaya başladığımız ve segmentinde hep ilk 3 arasında yer alan i20 modelimizin şimdi de çift renge sahip özel bir versiyonunu Türk tüketicisiyle buluşturuyoruz. Daha fazla kişiselleştirme seçenekleriyle öne çıkan i20 Style Design, özellikle dinamik görüntüsüyle genç kullanıcıların ilgisini çekecek. Ayrıca, iç pazarın haricinde, Avrupa’dan da fazlasıyla talep aldık. İzmit’te üreteceğimiz yeni i20’leri 45’ten fazla ülkeye göndereceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR