YENİ MODELLER › Hyundai, küçük şehirlisini makyajladı!

Hyundai, küçük şehirlisini makyajladı!

01 Eylül 2016 / 03:05 Güney Koreli üretici yenilediği i10 modelini Paris Otomobil Fuarı’nda gösterecek

Hyundai, küçük şehirlisini makyajladı!

Hyundai’nin başarılı A segment temsilcisi i10, Paris Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek tanıtımı öncesinde ortaya çıktı. Makyaj operasyonu sonrasında yeni bir ön tasarıma kavuşan küçük şehirli otomobil, sahip olduğu yeni teknolojileri ve güvenlik unsurları ile otomobilinde daha yüksek konfor arayan otomobil tutkunlarına da hitap etmeye hazırlanıyor.

Makyajlı i10’un ön kısmı Hyundai’nin yeni tip basamaklı ön ızgarası ve sportif hava girişleri ile yeni yuvarlak LED gündüz farlarını bünyesinde barındıran yeni tasarımlı ön tamponu makyajlandığını dışa vuruyor. Otomobilin arka kısmında da yine yuvarlak tasarıma sahip sis farları ise siyah bir çerçeve içerisinde kendilerine yer buluyor. Hyundai tasarımcıları otomobilde gerçekleşen bu küçük değişikliklerin otomobile daha sportif ve dinamik bir duruş sağladığını iddia ediyor.

Yenilenen otomobil Ön Çarpışma Uyarı Sistemi, Şeritten Ayrılma İkazı gibi opsiyonel güvenlik donanımları ile de donatılabiliyor. İç mekanda ise i10’un alışılagelmiş iç mekanına infotainment sisteminin büyük ekranı eşlik ediyor. Küçük boyutlarına rağmen 252 litrelik etkileyici bir bagaj hacmine sahip olan makyajlı Hyundai i10 yerine geçtiği otomobil gibi 5-ileri manuel ve 4-ileri otomatik vites seçeneklerinden biri ile eşlenebilen 1-litre ve 1.25-litre hacimli atmosferik benzinli motor seçeneklerine sahip olacak. Hyundai, daha fazla yakıt ekonomisi isteyen müşterileri için fabrikasyon LPG’li versiyonu da ilerleyen dönemlerde satışa sunacak.

Hyundai’nin Almanya’nın Rüsselsheim kentinde yer alan Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde geliştirilen i10 modeli, Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretiliyor ve 40’tan fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR