YENİ MODELLER › Hyundai Santa Fe'de dikkat çekici revizyonlar

Hyundai Santa Fe'de dikkat çekici revizyonlar

12 Haziran 2020 / 13:44 Hyundai, Santa Fe modelinde gerçekleştirdiği yoğun makyajla birlikte ciddi değişikliklere imza attı

Hyundai Santa Fe'de dikkat çekici revizyonlar

Hyundai, 2018 yılında tanıttığı güncel Santa Fe modelinde kapsamlı bir makyaj operasyonu gerçekleştirdi. Aslında otomobildeki değişiklikleri makyaj olarak tanımlamak haksızlık olur, çünkü bu otomobil sadece yeni bir görünüme ve güncellenen donanımlara değil, yeni bir platforma da kavuşmuş durumda.

02533e8172a953672cc6ffee662df049_0.jpg

Artık daha güçlü ve heybetli bir görünüme sahip olan Santa Fe, devasa ön ızgarası ve markanın KONA modelindekine benzer far konseptiyle bambaşka bir yüze kavuşmuş. Çift parçalı far tasarımı ve T şeklinde yanan gündüz farlarıyla ayırt edici bir görünüm sunan otomobildeki mat gümüş detaylar da tasarıma prestij katmayı başarmış. Santa Fe'nin arka tasarımında da boydan boya uzanan LED şerit ile daha ışıltılı bir görünüm elde edilmiş.

02533e8172a953672cc6ffee662df049_1.jpg

Prestij demişken; Santa Fe, bu ağır makyajla birlikte kabininde de artık daha kaliteli malzemeler sunuyor. Artık yer kaplayan bir vites koluna sahip olmayan Santa Fe, açılı olarak konumlanan bu bölümde artık çok sayıda fiziksel kumanda sunuyor. 10.25 inçlik multimedya ekranı ve 12.3 inçlik dijital gösterge paneli ise otomobilin kabinini daha teknolojik bir ortama dönüştürmüş. 

Makyajlı Santa Fe'nin teknik detayları henüz açıklanmasa da, yeni platform sayesinde elektrik destekli versiyonların yolda olduğunu düşünüyoruz. Otomobildeki yeniliklerden bir diğeri de farklı zemin şartları için seçenekler sunan "Zemin Modu" özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

ÇOK OKUNANLAR