SEKTÖREL › Hyundai Tucson’a özel ödül…

Hyundai Tucson’a özel ödül…

17 Ağustos 2016 / 16:57 Hyundai’nin beğenilen SUV modeli Tucson, 2016 J.D. Power araştırmasında öne çıktı

Hyundai Tucson’a özel ödül…

Hyundai Tucson, 2016 J.D. Power araştırmasında “En Çekici ve En Kullanışlı Otomobil” kategorisinde birinci olarak ödül kazandı. 77 farklı marka ve model arasında yapılan kullanıcı araştırmasına göre Tucson konfor ve motor performansı ile fark yaratıyor.

Amerika başta olmak üzere tüm dünyanın en saygın otomotiv araştırma ve analiz kuruluşlarından biri olarak gösterilen olan J.D. Power, Güney Koreli üreticinin SUV modelinin performansının, tasarımının ve kullanışlılığının başarısını kullanıcıları arasında yaptığı araştırma sayesinde doğrulamayı başardı. J.D. Power’a göre Tucson, tüm küçük SUV’lar arasında en yüksek skorlara imzasını atarken özellikle yakıt ekonomisi, koltuk rahatlığı, yükleme kapasitesi, görüş kalitesi, sürüş özellikleri, iç mekan ferahlığı, klima sistemi ve navigasyonlu multimedya sistemiyle kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başardı.

Önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilen Hyundai Tucson, 1.6-litre turbo benzinli ve 2-litre turbo dizel motor seçenekleri ile Türk otomobil tutkunlarının beğensine sunulmuş durumda sahip. Müşterilerin isteklerine göre manuel veya otomatik şanzıman ile satın alınabilen Tucson, sportif ve modern çizgilerden oluşan tasarımı ve pratikliğin ön planda olduğu ferah iç mekanıyla da satın alım sürecinde etkili rol oynuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR